Rólunk

A TaTU Magyarország Kft. - egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás - egyrészt arra hivatott, hogy minél több ember számára elérhetővé tegye a hazai természeti és kultúrtörténeti értékek megismerését. Másrészt pedig arra, hogy a kirándulók életébe vidámságot csempésszen.

Élményt szeretnénk nyújtani abból a számtalan lehetőségből, melyet az ország egyötödét alkotó erdők, a 10 nemzeti parkunk, a több ezer kilométeres gyalogos turistaút, valamint Magyarország kultúrtörténeti értékei és rendezvényei kínálnak. Minden alkalommal más és más nézőpontból csodáljuk meg és fedezzük fel hazánk kincseit.

Belföldi barangolásainkat kis csoportokba szervezve tesszük családiassá (5-30fő). A természeti és kultúrtörténeti látnivalók felkeresése szakképzett vezetők segítségével történik, akik igyekeznek minél színesebben bemutatni hazánk egyedülálló természeti és kultúrtörténeti értékeit.

Az útközben készített fényképeikkel pedig otthonukba is vihetik ezeket a páratlan kincseket!

Magyarország számtalan programlehetőséget kínál. A fesztiválok, vásárok, búcsúk, és egyéb rendezvények lehetőségével szeretnénk még élménydúsabbá varázsolni kirándulásainkat, élménytúráinkat.

A rohanó, stresszes hétköznapok után töltsön velünk egy élményekben gazdag, izgalmas, színes napot élménytúráink, vagy kirándulásaink alkalmával!

Csesznek vára

Zirctől nem messze, Cseszneken áll a Bakony legromantikusabb középkori lovagvára. A romjaiban is lenyűgöző erődítményben forgatták 1947-ben a Valahol Európában című film külső jeleneteit.